Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Technika/Grafika do Teamu // C++/Python/Lua więcej info w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów MPCForum.Pl. Nasz Team chciałby stworzyć serwer o którym gracze szybko nie zapomną, aby to stworzyć brakuje nam tylko kilku osób które uzupełnią ten zespół. Poszukujemy osób które mają jakieś doświadczenie w tym co robią, zaś ich dojrzałość emocjonalna jest wystarczająca aby pracować w zgranym zespole. Poszukujemy do naszego zespołu developera C++ (Osoba odpowiedzialna za tworzenie nowych funkcji / aplikacji oraz modernizacje skryptów CPP oraz headerów), Grafika (Osoba która będzie oficjalnym grafikiem naszego serwera, przy tym wymagamy także znajomość tworzenia matte painting jak i poruszanie się w photoshopie jak we własnym pokoju), Modelarz 3D (Osoba która będzie w stanie stworzyć nowe objekty na serwerze, nowe sety zbroi / broni itp itd).

Co oferujemy Tobie?
- Zgrany dwu-osobowy Team który także ma spore doświadczenie w tym co robi
- Rangę na serwerze odpowiadającą Twoim umiejętności oraz tym czym się zajmujesz.
- Udział w akcjach serwera (% Item-Shopu)
- Nasz serwer będzie miał napewno dużo graczy, reklama rzędu 250tys widzów na youtubie i nie tylko

Co My potrafimy/ coś o nas?
- Tak jak w/w jesteśmy zgranym dwu-osobowym Teamem z kilkuletnim doświadczeniem, nie grosz dla nas się liczy, a to co tworzymy z czystej satysfakcji i tego, że jest to metin do którego nas ciągnie, aby tworzyć coś nowego w nim. Serwer który tworzymy ma być dla graczy, nie dla nas Administratorów, Team jest wyzwolony spod jakiegokolwiek inwestora z zewnątrz wszystko co jest tworzone na serwerze jest tworzone dla graczy od graczy.
- Specjalizujemy się w języku Lua, C++, python, css, php, java, html, xhtml, shell oraz zarządzaniem serwerami Linuxowymi/Unixowymi. Także nasza znajomość jest popierana wieloma setkami godzin spędzonych nad back-endowych skryptach właśnie metina. Zaś nasze doświadczenie jest popartę kilkunasto-krotnymi współpracami z dużymi projektami, jak i tymi mniejszymi.
- Specjalizujemy sie również w tworzeniu nowych map, jeszcze zanim wszedl WorldEditor

Jak wygląda nasz aktualny projekt?
- Metin tworzony od 0, każda mapa, każdy kamyk tworzony od 0.
- Wiele ciekawych systemów, których zarys już mamy w głowie.
Nie będziemy się tu więcej rozpisywać, dlaczego? Poprostu całe MPC nie musi znać naszych planów

Co oczekujemy od Ciebie?
- Profesjonalnej znajomości języka C++/C#
- Znajomość Lua to podstawa, każdej osoby w teamie oprócz grafika
- Jeżeli jesteś np ukierunkowany tylko pod prace w kliencie <python> również znajdzie się u nas miejsce dla Ciebie
- Umiejętności pracy w zespole
- Dużej ilości wolnego czasu
- Szacunku do wykonywanej pracy naszej, jak i swojej
- Dojrzałości emocjonalnej
- Umiejętność tworzenia modeli 3D
- Umiejętnośc tworzenia nowych obrazków/logów/layoutów/designów wedle kryteriów
- Sprawny mikrofon oraz posidanie komunikator głosowego TS3, tak się poprostu lepiej pracuje
- Minimalny wiek: 16lat, aczkolwiek możemy przymknąc oko, zalezy od zachowania
- Poczucie humoru, nie jesteśmy osobami sztywnymi, lubimy siedziec i sobie żartować
To wszystko wyżej wymienione nie dotyczy konkretnie jednej osoby.

Kontakt:
PW na MPCForum
GG: 19863039

Nasz team:
@Join
@LubianyIKochany

Opublikowano

Wiekszosc grafikow zajmuje sie grafika 2d albo 3d. Poza tym raczej patrza na $, a nie na posade w teamie. 

Po co technikowi znajomosc c++ ? :D 

vz4tz.jpg

Opublikowano

Wiekszosc grafikow zajmuje sie grafika 2d albo 3d. Poza tym raczej patrza na $, a nie na posade w teamie. 

Po co technikowi znajomosc c++ ? :D

Patrząc na ogrom prac, któe potrzebuje takiego grafika zająłbym na +/- 3-4tyg

Po co c++? cały game jest napisany w cpp stąd, każda osoba która z nami robi ma posiadać wiedzę w tym kierunku, oprócz grafików.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów MPCForum.Pl. Nasz Team chciałby stworzyć serwer o którym gracze szybko nie zapomną, aby to stworzyć brakuje nam tylko kilku osób które uzupełnią ten zespół. Poszukujemy osób które mają jakieś doświadczenie w tym co robią, zaś ich dojrzałość emocjonalna jest wystarczająca aby pracować w zgranym zespole. Poszukujemy do naszego zespołu developera C++ (Osoba odpowiedzialna za tworzenie nowych funkcji / aplikacji oraz modernizacje skryptów CPP oraz headerów), Grafika (Osoba która będzie oficjalnym grafikiem naszego serwera, przy tym wymagamy także znajomość tworzenia matte painting jak i poruszanie się w photoshopie jak we własnym pokoju), Modelarz 3D (Osoba która będzie w stanie stworzyć nowe objekty na serwerze, nowe sety zbroi / broni itp itd).

Co oferujemy Tobie?

- Zgrany dwu-osobowy Team który także ma spore doświadczenie w tym co robi

- Rangę na serwerze odpowiadającą Twoim umiejętności oraz tym czym się zajmujesz.

- Udział w akcjach serwera (% Item-Shopu)

- Nasz serwer będzie miał napewno dużo graczy, reklama rzędu 250tys widzów na youtubie i nie tylko

Co My potrafimy/ coś o nas?

- Tak jak w/w jesteśmy zgranym dwu-osobowym Teamem z kilkuletnim doświadczeniem, nie grosz dla nas się liczy, a to co tworzymy z czystej satysfakcji i tego, że jest to metin do którego nas ciągnie, aby tworzyć coś nowego w nim. Serwer który tworzymy ma być dla graczy, nie dla nas Administratorów, Team jest wyzwolony spod jakiegokolwiek inwestora z zewnątrz wszystko co jest tworzone na serwerze jest tworzone dla graczy od graczy.

- Specjalizujemy się w języku Lua, C++, python, css, php, java, html, xhtml, shell oraz zarządzaniem serwerami Linuxowymi/Unixowymi. Także nasza znajomość jest popierana wieloma setkami godzin spędzonych nad back-endowych skryptach właśnie metina. Zaś nasze doświadczenie jest popartę kilkunasto-krotnymi współpracami z dużymi projektami, jak i tymi mniejszymi.

- Specjalizujemy sie również w tworzeniu nowych map, jeszcze zanim wszedl WorldEditor

Jak wygląda nasz aktualny projekt?

- Metin tworzony od 0, każda mapa, każdy kamyk tworzony od 0.

- Wiele ciekawych systemów, których zarys już mamy w głowie.

Nie będziemy się tu więcej rozpisywać, dlaczego? Poprostu całe MPC nie musi znać naszych planów

Co oczekujemy od Ciebie?

- Profesjonalnej znajomości języka C++/C#

- Znajomość Lua to podstawa, każdej osoby w teamie oprócz grafika

- Jeżeli jesteś np ukierunkowany tylko pod prace w kliencie <python> również znajdzie się u nas miejsce dla Ciebie

- Umiejętności pracy w zespole

- Dużej ilości wolnego czasu

- Szacunku do wykonywanej pracy naszej, jak i swojej

- Dojrzałości emocjonalnej

- Umiejętność tworzenia modeli 3D

- Umiejętnośc tworzenia nowych obrazków/logów/layoutów/designów wedle kryteriów

- Sprawny mikrofon oraz posidanie komunikator głosowego TS3, tak się poprostu lepiej pracuje

- Minimalny wiek: 16lat, aczkolwiek możemy przymknąc oko, zalezy od zachowania

- Poczucie humoru, nie jesteśmy osobami sztywnymi, lubimy siedziec i sobie żartować

To wszystko wyżej wymienione nie dotyczy konkretnie jednej osoby.

Kontakt:

PW na MPCForum

GG: 19863039

Nasz team:

@Join

@LubianyIKochany

Adiros AdiUberGames

Nie POLECAM BANDA ZŁODZIEI.

Jak tam Zielak i Memorial>?

Osoby te okradły innych a teraz robią serwer...

1761427.jpeg

Opublikowano

Adiros AdiUberGames

Nie POLECAM BANDA ZŁODZIEI.

Jak tam Zielak i Memorial>?

Osoby te okradły innych a teraz robią serwer...

Bardzo mnie cieszy twoja opinia, jest naprawde na poziomie, a teraz idź robić swój jakiś tam server, pa

A no i jeżeli ktoś ma zamiar cisnąć dalej w moim kierunku to proszę bardzo, tylko nabijacie "fejm" temu tematowi, a jeżeli ktoś chce sie wywyższać i ma do mnie jakiś problem zapraszam na gg, wyjaśnimy sobie.

Opublikowano

@ayumi, znasz mnie? Bo ja jakos ani Ciebie nie kojarze ani zadnego Memorial'a. Wiec skoncz pierd*lic, bo chyba pomyliles kolego osoby. Zas jesli jestes taki tego pewien, to zapewne nie jedna osoba w moim poscie by napisala o mnie CHOC JEDNO ZLE SLOWO.

Informacje o mojej osobie mozecie znalezc w tym temacie:

Ps. kolego ayumi oto trzy tematy nt. posady jaka szukalem na MPC. W tym jest poparcie osob ktore znacza cos w Metinie, czy takie osoby by pisaly owe posty? Watpie, wiec prosze Cie szczym sie i nie gadaj glupot za plecami bo internet jest dla ludzi nie internetowych szma*.

Opublikowano

Cześć Adrian.

Nie polecam współpracy z tym człowiekiem. Tworzyłem z nim 2 pseudo-serwery na których osoba wyżej miała totalnie wyjebana.

Wasza współpraca zakończy się na ojebaniu z zł i zmycie się z serwerem .

Adiros & Zielak banda złodziei którzy oczerniają innych a sami nie są lepsi.

Adi Coś na Rozlużnienie

xxx

Opublikowano

Cześć Adrian.

Nie polecam współpracy z tym człowiekiem. Tworzyłem z nim 2 pseudo-serwery na których osoba wyżej miała totalnie wyjebana.

Wasza współpraca zakończy się na ojebaniu z zł i zmycie się z serwerem .

Adiros & Zielak banda złodziei którzy oczerniają innych a sami nie są lepsi.

Adi Coś na Rozlużnienie

Napisałem coś wyżej, zapraszam na gg jeżeli ktoś ma jakiś problem,

Ps. Zielak Ci napisal ze dostaniesz 80zl z memoriala i tyle dostales tyle w tym temacie :)

Ps, jezeli masz zamair dalej szczekac to gg, dobrze je znasz, bo to ja Ciebie przygarnalem jako 1 i robiles przy wiekszych prjektach, takze moze jakis lekki szacunek kolego.

Opublikowano

Grafika (Osoba która będzie oficjalnym grafikiem naszego serwera, przy tym wymagamy także znajomość tworzenia matte painting jak i poruszanie się w photoshopie jak we własnym pokoju),

Nie wypłacilibyście się z % IS, gdyby grafik miał zając się matte paintingiem. Takie projekty często są tak drogie, jak szablony stron. A nawet droższe. Ja sama rysuje i maluje i wiem, że sam szkic potrafi zając kilka dni, nie mówiąc o pokolorowaniu tego i dodaniu odpowiednich efektów, by stanowiło spójna całość.

Chyba, że zastąpicie to zwykłymi PM'kami cyfrowymi na te same potrzeby. Bo zapewne chcieliście się tym odnieść do chociażby tła logowania, czy tym podobnych grafik w cliencie gry.

Opublikowano

Nie wypłacilibyście się z % IS, gdyby grafik miał zając się matte paintingiem. Takie projekty często są tak drogie, jak szablony stron. A nawet droższe. Ja sama rysuje i maluje i wiem, że sam szkic potrafi zając kilka dni, nie mówiąc o pokolorowaniu tego i dodaniu odpowiednich efektów, by stanowiło spójna całość.

Chyba, że zastąpicie to zwykłymi PM'kami cyfrowymi na te same potrzeby. Bo zapewne chcieliście się tym odnieść do chociażby tła logowania, czy tym podobnych grafik w cliencie gry.

@Wredna, dobijam sie do Ciebie na gg od 2dni, bedziesz dzisiaj może dostępna?

Opublikowano

@Wredna, dobijam sie do Ciebie na gg od 2dni, bedziesz dzisiaj może dostępna?

Ja jestem non stop prawie wieczorem dostępna o.O Hm, pewnie problem lezy po stronie tego, że mam aqq i czasami wiadomości nie dochodzą, albo jakieś "dzikie". Podaj mi na pw swoje gg, osobiście napisze.

I poprawcie, to co napisałam :P Bo takich na tym forum, co zajmują się matte paintingiem na 100% nie ma :P Zbyt czasochłonne zajęcie, w porównaniu z portfelami ludzi z branzy mt2 :P

@Wredna, tak szczególnie kiedy to Ty masz być tym grafikiem. W metinie jak i w świecie metina obracam się od kilku lat długich lat. A graficy którzy mają jakiś skill jakie mają zdanie o Tobie?

Osoba która piszę ma takie zdanie o Tobie przewyższa Twój skill kilkakrotnie, a to co on bierze w porównaniu do Twoich kosztów to są grosze. I teraz zapewne hejt hejt hejt będzie na mnie, tak tylko że wizerunek kreauje się nie wedle tego co ja piszę, a wedle tego co Ty robisz. Dodatkowo mowisz o kosztach, ze bysmy się z is'a nie wyplacili. Jedno ale, po cholere mi osoba w Teamie która liczy tylko na pieniądz? Tak jak wyżej w poście jest napisane, jest to serwer od graczy dla graczy i nie będzie stał tydzień czy dwa i proszę nie najeżdzajcie choćby na to, że jesteśmy bandą złodziei. Znasz mnie? Nie więc jakiego grzyba oceniasz książke po okładce? Dziękuje, dobranoc.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na GG do Adriana.

Cóż, to jest ich zdanie. Ja nie mam zamiaru go podważać, a tym bardziej się wykłócać na ten temat. Zwróciłam tylko uwagę, byście poprawili to jedno słowo bo może ono wprowadzać w błąd i żebyście zastąpili je czymś innym :) Nie wiem po co od razu taka agresja. Nie miałam niczego złego na myśli, a wzmiankę o IS'ie dodałam tylko dlatego, że takie wynagrodzenie zostało napisane w temacie.

PS. Nigdzie nie napisałam, że jesteście parą złodziei. Chyba pan się trochę zagalopował :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...